Chem-Dry Direct Droger, Schoner en Gezonder

md82

Milieuvriendelijk

Bij Chem-Dry Direct geloven wij in duurzaamheid en daarom bieden wij een groene oplossing voor tapijt-en meubelreiniging. Veel van onze producten dragen het Green Label Certificate. The Naturalģ bestaat uit natuurlijke ingrediŽnten en is daardoor veilig voor mens en dier. Belangrijk is ook dat wij gebruik maken van slechts ťťn vijfde van de hoeveelheid water tijdens ons reinigingsproces, dit in tegenstelling tot stoomreinigers met buitensporige hoeveelheden water en chemicaliŽn gebruik.

Chem-Dry is Droger

Chem-Dry is een beproefde methode met een diep reinigende werking voor uw tapijt of ( meubel)stoffering. Door het toepassen van koolzuur gebruiken we 80% tot 90% minder vloeistof ten opzichte van traditionele methodes. Er is dus ook veel minder afvalwater en het voordeel is dat het gereinigde tapijt droog is binnen 1 ŗ 2 uur in plaats van in dagen.
Chem-Dry laat geen drijfnat en onfris tapijt achter. Hoe sneller een tapijt droog is, hoe beter dit is voor uw binnen milieu. Onfrisse geuren als gevolg van een te hoge vochtigheidsgraad blijven uit. Hierdoor wordt ook de groei van bacteriŽn en huisstofmijt tegengegaan. Het resultaat is een beter en gezonder binnen milieu.

Chem-Dry is Schoner

U zoekt de zekerheid van een goed en diep gereinigde vloerbedekking, vloerkleed of meubelen? Dan bent u bij Chem-Dry Direct in goede handen. Onze reiniging gaat verder dan de bovenkant van de stof. Chem-Dry duwt het vuil niet met hoge druk dieper tussen de vezels, maar verwijdert juist vuil en ongezonde elementen (denk bijvoorbeeld aan fijnstof, allergenen of huisstofmijt), diep uit het tapijt en stoffering.

Uw tapijt blijft langer schoon

Chem-Dry Direct maakt niet alleen uw tapijt grondiger schoon. We houden uw tapijt ook langer schoon. Waar bij andere reinigingsmethoden achterblijvende zeep- of poederresten als een magneet nieuw vuil aantrekken, is dit bij Chem-Dry niet het geval. Er komt namelijk geen zeep of poeder aan te pas. Nieuwe vervuiling blijft langer uit en op termijn bespaart u dus geld. Vooral als u voor het aanbrengen van een beschermlaag kiest.

Chem-Dry is Gezonder

Een gezond binnenmilieu heeft een positief effect op gezondheid en welzijn van de mensen in dat binnenmilieu. Onderzoek toont aan dat de Chem-Dryís diepte reinigingsmethode de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbetert. Chem-Dry gebruikt weinig vocht en gaat zo de groei van bacteriŽn tegen. De sproei-extractie methode zorgt ervoor dat mijten en andere organismen die diep in het tapijt of meubelstof genesteld zitten, verdwijnen. Een weldaad voor mensen!

Schimmel kan snel groeien
Schimmel kan snel groeien

Tenslotte enkele tips voor een goed binnenmilieu

- regelmatig stofzuigen, bij voorkeur met een borstelstofzuiger
- vervang met regelmaat de filters en stofzuigerzak van uw stofzuiger
- ventileer de ruimte continu
- gebruik goede inloopmatten om binnengelopen vuil te beperken
- eet niet achter het bureau, daardoor blijft de werkplek schoner
- houd een Chem-Dry Vlekkenblusser bij de hand om direct te gebruiken bij ongelukjes .