Chem-Dry Direct: de kunst van het reinigen van Karpetten en Kussens

Kleden en kussens zijn er in alle vormen en maten en zijn vaak een bijdrage aan een mooi interieur. Om de kleuren fris te houden is goed onderhoud van belang. Naast het normale stofzuigen is het aan te raden het kleed eenmaal per jaar professioneel te laten reinigen. Dit kunt u gerust aan ons overlaten. Wij reinigen alle soorten vloerkleden en karpetten: Zoals berbers, Chinezen, Nepalezen, Perzen, wollen, katoenen en synthetische vloerkleden.

Kussens van uw camper, boot of caravan gaan doorgaans jaren mee. Vaak hebben ze meer te lijden tijdens de winteropslag dan van slijtage door gebruik. Als uw kussens tijdig gereinigd worden gaan ze langer mee!

md127

Een unieke methode

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek gepatenteerde procédé van koolzuurbelletjes. Naast een algemene reiniging heeft Chem-Dry Direct allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen, zoals wijn en limonade.

Vuilwerende bescherming

Naast een reiniging kan Chem-Dry uw kleed of kussens ook voorzien van een vuilwerende beschermlaag, waardoor nieuw vuil eenvoudig verwijderd kan worden.

De werkwijze

De kleden of kussens kunnen, bij voorkeur, op afspraak worden gebracht, naar onze reinigingscentrale in Amsterdam Zuid Oost, op het bedrijventerrein Keypoint. Hier worden ze grondig gereinigd, voorzien van een beschermlaag en in plastic verpakt. Na circa vijf werkdagen kunnen ze weer worden opgehaald.

In overleg kunnen we kleden of kussens ook op uw locatie reinigen.
Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze ophaal- en terugbreng service.
Deze service leveren we alleen in Amsterdam.