Chem-Dry Direct’s kwaliteitsbeleid

Chem-Dry Direct is al 25 jaar werkzaam voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omstreken, later ook in het Gooi, Amersfoort en Utrecht. Dus u kunt vertrouwen op onze ervaring en vakkennis.

Bij alle toepassingen van Chem-Dry Direct hebben we respect voor de te behandelen materialen en de overige eigendommen van onze klant. Onze producten worden professioneel en juist toegepast. We werken uitsluitend op een voor mens en dier veilige manier.

Onze dienstverlening wordt door betrouwbare, vriendelijke en bovenal professionele en ervaren medewerkers geleverd. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden. Van te voren krijgt u een duidelijke prijsopgave. Vooraf wordt tevens een zo goed mogelijke inschatting van het te verwachten resultaat gemaakt. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Chem-Dry Direct kijkt niet alleen naar het behaalde reinigingsresultaat, maar ook naar uw tevredenheid. De klant is immers de beste maatstaf om te bepalen of onze service goed is geweest.

Hier kunt u reviews lezen over ons werk.

Chem-Dry is gericht op het leveren van een continu hoge kwaliteit in zowel de uitvoering als de nazorg en de organisatie zoekt steeds naar mogelijkheden om te verbeteren. Dit alles is vastgelegd in het Chem-Dry kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem wordt periodiek door ons zelf en het hoofdkantoor getoetst.

Om voor u als klant vooraf goed te weten waar u aan toe bent, heeft Chem-Dry Direct algemene leveringsvoorwaarden opgesteld.