Chem-Dry Direct’s kwaliteitsbeleid

Bij alle toepassingen van Chem-Dry Direct hebben we respect voor de te behandelen materialen en de overige eigendommen van onze klant. Onze producten worden professioneel en juist toegepast. We werken uitsluitend op een voor mens en dier veilige manier.

Onze dienstverlening wordt door betrouwbare, vriendelijke en bovenal professionele en ervaren medewerkers geleverd. Van te voren krijgt u een duidelijke prijsopgave. Vooraf wordt tevens een zo goed mogelijke inschatting van het te verwachten resultaat gemaakt. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Uw volledige tevredenheid is ons doel. Chem-Dry Direct kijkt niet alleen naar het behaalde reinigingsresultaat, maar ook naar uw tevredenheid. De klant is immers de beste maatstaf om te bepalen of onze service voldoende is geweest.

14949cca718

ISO 9001:2008 gecertificeerd

Chem-Dry Direct is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Deze ISO certificering wil zeggen dat Chem-Dry is gericht op het leveren van een continu hoge kwaliteit in zowel de uitvoering als de nazorg en dat de organisatie continu zoekt naar mogelijkheden om te verbeteren. Dit alles is vastgelegd in het Chem-Dry kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem wordt periodiek door ons zelf, het hoofdkantoor, maar ook door bevoegde externe auditors getoetst.

Om voor u als klant vooraf goed te weten waar u aan toe bent, heeft Chem-Dry Direct algemene leveringsvoorwaarden opgesteld.

U kunt ze per e-mail toegestuurd krijgen, maar u kunt ook hier de voorwaarden downloaden.