Chem-Dry Direct: de kunst van het kantoorstoelen reinigen

Jaarlijks worden door Chem-Dry Direct vele bureau- en vergaderzaalstoelen gereinigd. Door training en ervaring zijn we specialisten en verstaan we de kunst van het reinigen van stoelen als geen ander.

De methode

De bureaustoelen worden gereinigd volgens de unieke Chem-Dry koolzuurmethode. Bij deze reinigingsmethode wordt het vuil door het koolzuur naar de oppervlakte gestuwd. Het vocht en vuil worden vervolgens grondig afgezogen. Door dit unieke procédé hoeft er geen overvloedige hoeveelheid vocht gebruik te worden. Hierdoor zijn uw bureaustoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 6 tot 12 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

md78

Bescherming

Na reiniging wilt u uw stoelen uiteraard zo schoon mogelijk houden. Chem-Dry Direct kan met speciale middelen de stoffering van de stoel beschermen. Vervuiling treedt daardoor minder snel op en eventuele toekomstige vlekken zijn makkelijker te verwijderen.

De werkwijze

U kunt telefonisch of per mail een offerte aanvragen. In sommige gevallen komen we eerst bij u langs om de stoelen te inspecteren. Daarna ontvangt u snel een offerte. Bij akkoord maken wij een afspraak om op locatie de stoelen te reinigen. Doordat we mobiele apparatuur gebruiken kunnen de stoelen op de verdieping blijven staan. Uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats op een door u gewenst tijdstip, ook in het weekend en in de avonduren.