Chem-Dry Direct: de kunst van het reinigen van Karpetten

Kleden zijn er in alle vormen en maten en zijn vaak een bijdrage aan een mooi interieur. Om de kleuren fris te houden is goed onderhoud van belang. Naast het normale stofzuigen is het aan te raden het kleed eenmaal per jaar professioneel te laten reinigen. Dit kunt u gerust aan ons overlaten. Wij reinigen alle soorten vloerkleden en karpetten: Zoals berbers, Chinezen, Nepalezen, Perzen, wollen, katoenen en synthetische vloerkleden.

md127

Een unieke methode

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek gepatenteerde procédé van koolzuurbelletjes. Naast een algemene reiniging heeft Chem-Dry Direct allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen, zoals wijn en limonade.

Vuilwerende bescherming

Naast een reiniging kan Chem-Dry uw kleed ook voorzien van een vuilwerende beschermlaag, waardoor nieuw vuil eenvoudig verwijderd kan worden.

De werkwijze

De kleden kunnen, bij voorkeur, op afspraak worden gebracht, naar onze reinigingscentrale in Amsterdam Zuid Oost, op het bedrijventerrein Keypoint, Hoogoorddreef 119. Hier worden ze meerdere keren grondig gereinigd en  voorzien van een beschermlaag. Na circa vijf werkdagen kunnen ze weer worden opgehaald.

In overleg kunnen we kleden ook op uw locatie reinigen.
Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze ophaal- en terugbreng service.
Deze service leveren we alleen in Amsterdam.